Ons Menu

CARPACCIO BRIOCHE
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, little gem, rucola, gebakken kappertjes en parmezaanse kaas

TRUFFEL PADDENSTOELEN
met truffelmayonaise, salade, gepocheerd ei, parmezaanse kaas, bearnaisesaus en truffelolie

KIP
Kipfilet met little gem, avocadocrème, zoetzure ui, Caesar dressing en hoisinsaus

UITSMIJTER
Drie eieren met Goudse kaas en ham

CAESARSALADE
Little Gem ansjovis, spek, ei, Parmezaanse kaas en Caesar dressing (+3€ met kip)

BURRATA
Gegrilde aubergine, courgette, gekonfijte kerstomaatjes, rucola, pinda-pesto en knoflookchips

EBI SUPERFOOD
Quinoa met mangochutney, avocadocrème, garnalen en hoisinsaus

GRIEKSE SALADE
Een moderne variant op de klassieker met tomaten, olijven, romige feta, gefrituurde kappertjes en ingelegde uien

OCTOPUSTACO’s
Krokante tacoschelpen gevuld met malse octopus, avocado, gerookte yoghurt en pittige tomaat

RUNDERCARPACCIO
Dungesneden rundvlees met vijgenbrûlée, Parmezaanse kaas, balsamico, rode wijn glazuur en hazelnoot

GOUDA FRIED
Gebakken Goudse kaas geserveerd met gegrilde citroen en zelfgemaakte marmelade

BIETENTARAAR
Tartaar van verse bieten gecombineerd met pittige mierikswortelcrème en gekarameliseerde ui

TARAMA MET FORELKAVIAAR EN UITGEHARD EI
Zachte tarama dip gegarneerd met gezouten eigeel schaafsel en forelkaviaar, geserveerd met geroosterd zuurdesembrood

BROOD MET SMEERSELS
Zuurdesembrood en pita, geserveerd met huisgemaakte dips en olijfolie

BRIOCHE MET GEROOKTE PALING EN KAVIAAR
Gerookte paling en kaviaar geserveerd op een geroosterde brioche met kruidenroom

FRANSE FRIETJES

FRIET MET TRUFFELMAYO EN PARMEZAANSE KAAS



PISTACHE BASILICUM PESTO
Casarecce pasta met pistache-basilicumpesto & kruidenolie (+3€ Romige burrata)

PASTA UIT DE ZEE
Linguinepasta met scampi’s, dragonbisquesaus, fetakaasschuim, Parmezaanse kaas en kruidenolie

RISOTTO MET ZEEVRUCHTEN
Romige risotto met scampi, calamaris, inktvisinkt, Parmezaanse kaas en kruidenolie

DE DANDY BURGER
Een malse rundvleesburger van Goudse kaas, mosterd-mayonaisesaus, sla en pittige ingelegde uien, geserveerd met een portie friet. Voeg gerookte Metsovone-kaas toe (+3€)

GOUDEN KROKANTE VARKENSSCHNITZEL
Een perfect gepaneerde, malse varkensschnitzel geserveerd met salade, friet en mayonaisedip

GEROOSTERDE KIP MET CITROEN
Halve kip met citroenglazuur, geroosterde gekruide aardappelen en verkoolde kerstomaatjes

IBERICO SAPPIG
Iberico varkensvlees geserveerd met aardappelterrine, verkoolde prei met fluweelzacht

MISO GEGLAZUURDE KABELJAUW
Gemoute kabeljauw met gekarameliseerd Misoglazuur, romige venkel velouté en een verfrissende citrus gel

STEAK BORDELAISE
Ossenhaas, geserveerd met een rijke bordelaisesaus, miso-zoete aardappelpuree, seizoensgroenten

BEURRE BLANC ZALM
Gebakken zalm geserveerd met aromatische Antiboise en een frisse venkelsalade

DORADE ALLA MEDITERRANEA
Knapperige zeebrasemfilet geserveerd met aromatische Antiboise en een frisse venkelsalade.

PISTACHE GEGLACEERD LAMSVLEES
Lamskoteletjes geglaceerd met pistache, geserveerd met chocolade en rode wijnsaus, pastinaakpuree en seizoensgroenten

BORRELPLANK
Een zorgvuldig samengestelde selectie van assortimenten, geserveerd met brood en olijfolie met kruidenextracten.

KAASPLATEAU
Een selectie van ambachtelijke kazen, vergezeld door honing, vijgenjam en zuurdesem brood

CREME BRULEE
Zijdezachte vanillevla met een perfect knapperige, gekarameliseerde suikerlaag

BASQUE CHEESECAKE
Traditionele basque cheesecake met citrus, overgoten met citroenglazuur

IJSWAFEL
3 bolletjes ijs met karamelsaus en een wafel

RODEAPPELGENOT
Licht gezoet filodeeg pasteitje, gepaard met een warme appelcompote, yoghurthoningroom en een krokante walnootkruimel

Een pure chocoladetaart op een knapperige zandkoekjesbodem, afgemaakt met tiramisu crème, hazelnootcrumble en koffiesuikerglazuur.
Een blend van de lokale druiven Antão Vaz, Arinto, Roupeiro en Gouveio. Fruitig, evenwichtig.
Kruidige en fruitige Trebbiano uit de Abruzzen. Mondvullend met milde zuurtjes.
Zeer herkenbare Californische Chardonnay met een ‘botertje,’ vanille en tropisch fruit.
Chenin blanc met een beetje Rousanne, Viognier enSemillon. Fijn in balans.
Blend van Aragonez, Trincadeira, Touriga Nacional en Syrah. Veel rood fruit in geur en smaak.
Zachte, sappige Montepulciano d’Abruzzo met de nodige tannines voor een goede balans.
Krachtige, kruidige, complexe donkerrode wijn. Prima bij rood vlees en gekruide gerechten.
Frisse Pinot Noir uit de uitlopers van de Pyreneeën. Rijk van smaak, met zachte tannines.
Volle smaak en stevige, maar zachte tannines. Heerlijk bij lam, truffel, wild, paddenstoelen.
Blend van Syrah, Malbec, Cabernet. Aangename, kruidige geur. Sappig van smaak..
Herkenbare Provence-rosé van Cinsault en Grenache. Droog en fris met mineraalwater.
Met cognac versterkte witte wijn van Ugni Blanc. Intrigerende smaak van zoet en zuur door elkaar.
Verrassend droge bubbels uit Sicilië met een zuivere smaak en een lange afdronk
Heel fijne blend van Chenin Blanc en Chardonnay. 18 maanden gerijpt op zijn tweede gisting.
Klassieke blend van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Fijne mousse. Verfrissend.
Porto
Pinot gricio white fles/glas
Basil Smash
gin, lime, sugar, basil leaves
Blueberry Forest
vodka, soda, blueberry, ginger, thyme
0.0% gin, tonicucamber
sprite, lime, mint, sugar
0.0% gin tonic, orange, carnation
First kiss
pure strawberry,orange juice, pineapple juice, lime
Dark ’n Stormy
Goslings(dark rum), ginger beer, lime
Havana 3, soda, mint, lime, sugar
Dutch Mule
Vodka, ginger beer, mint, lime
Negroni
Martini Rosso, Campari, Gin
Vodka, coffee liqueur, espresso (sugar)
Paloma
Tequilla, lime, Grapefruit soda, salt
Vodka, lime,Passoa, Vailla syrup, passion pure, pineapple juice
Zombie
dark-gold-white rum, overproof rum, lime,cynnamon syrup,pineapple juice, bitters
Whiskey, lime, sugar, egg, bitters
Margarita
tequilla, triple sec, lime
Apple martini
vodka, appel liquer,suiker, vers lime, appelsap, kaneel
Dandy
Jin, suiker, lime, eldeflower liquer, vers grapefruit
Vodka, espresso, koffie liquer, baileys
Apperol, proceco, soda
Old fashion
Whiskey , angostura, suiker