
PISTACHE BASILICUM PESTO
Casarecce pasta met pistache-basilicumpesto & kruidenolie (+3€ Romige burrata)

PASTA UIT DE ZEE
Linguinepasta met scampi’s, dragonbisquesaus, fetakaasschuim, parmezaanse kaas en kruidenolie

RISOTTO MET ZEEVRUCHTEN
Romige risotto met scampi, calamaris, inktvisinkt, parmezaanse kaas en kruidenolie

DE DANDY BURGER
Een malse rundvleesburger van Goudse kaas, mosterd-mayonaisesaus, sla en pittige gepicklede uien, geserveerd met een portie friet. Voeg gerookte Metsovone-kaas toe (+3€)

GOUDEN KROKANTE VARKENSSCHNITZEL
Een perfect gepaneerde, malse varkensschnitzel geserveerd met salade, friet en mayonaise dip

GEROOSTERDE KIP MET CITROEN
Halve kip met citroenglazuur, geroosterde gekruide aardappelen en verkoolde kerstomaatjes

IBERICO SAPPIG
Iberico varkensvlees geserveerd met aardappel terrine, verkoolde prei met fluweelzachte Liaison schuim

MISO GEGLAZUURDE KABELJAUW
Gemoute kabeljauw met gekarameliseerd miso glazuur, romige venkel velouté en een verfrissende citrus gel

STEAK BORDELAISE
Ossenhaas, geserveerd met een rijke bordelaisesaus, miso-zoete aardappelpuree, seizoensgroenten

BEURRE BLANC ZALM
Gebakken zalm geserveerd met aromatische Antiboise en een frisse venkelsalade