RISOTTO MET ZEEVRUCHTEN
Romige risotto met scampi, calamaris, inktvisinkt, parmezaanse kaas en kruidenolie
PASTA UIT DE ZEE
Linguinepasta met scampi’s, dragonbisquesaus, fetakaasschuim, parmezaanse kaas en kruidenolie
PISTACHE GEGLACEERD LAMSVLEES
Lamskoteletjes geglaceerd met pistache, geserveerd met chocolade en rode wijnsaus, pastinaakpuree en seizoensgroenten
DE DANDY BURGER
Een malse rundvleesburger van Goudse kaas, mosterd-mayonaisesaus, sla en pittige gepicklede uien, geserveerd met een portie friet. Voeg gerookte Metsovone-kaas toe (+3€)
STEAK BORDELAISE
Ossenhaas, geserveerd met een rijke bordelaisesaus, miso-zoete aardappelpuree, seizoensgroenten
DORADE ALLA MEDITERRANEA
Knapperige zeebrasemfilet, geserveerd met aromatische Antiboise en een frisse venkelsalade.
BEURRE BLANC ZALM
Gebakken zalm geserveerd met citroengras Beurre blanc en seizoensgroenten
IBERICO SAPPIG
Iberico varkensvlees geserveerd met aardappel terrine, verkoolde prei met fluweelzachte Liaison schuim
GEROOSTERDE KIP MET CITROEN
Halve kip met citroenglazuur, geroosterde gekruide aardappelen en verkoolde kerstomaatjes
MISO GEGLAZUURDE KABELJAUW
Gemoute kabeljauw met gekarameliseerd miso glazuur, romige venkel velouté en een verfrissende citrus gel