
FRANSE FRIETJES

Een pure chocoladetaart op een knapperige zandkoekjesbodem, afgemaakt met tiramisu crème, hazelnootcrumble en koffiesuikerglazuur.

BRIOCHE MET GEROOKTE PALING EN KAVIAAR
Gerookte paling en kaviaar geserveerd op een geroosterde brioche met kruidenroom

RODEAPPELGENOT
Licht gezoet filodeeg pasteitje, gepaard met een warme appelcompote, yoghurthoningroom en een krokante walnootkruimel

BORRELPLANK
Een zorgvuldig samengestelde selectie van assortimenten, geserveerd met brood en olijfolie met kruidenextracten.

KAASPLATEAU
Een selectie van ambachtelijke kazen, vergezeld door honing, vijgenjam en zuurdesem brood

BROOD MET SMEERSELS
Zuurdesembrood en pita, geserveerd met huisgemaakte dips en olijfolie

TARAMA MET FORELKAVIAAR EN UITGEHARD EI
Zachte tarama dip gegarneerd met gezouten eigeel schaafsel en forelkaviaar, geserveerd met geroosterd zuurdesembrood

BIETENTARAAR
Tartaar van verse bieten gecombineerd met pittige mierikswortelcrème en gekarameliseerde ui

FETA MELI
Gepaneerd griekse feta gereserveerd met honing en geroosterde sesamzaadjes