Pistache-basilicumpesto met Burrata
Romige burrata geserveerd op een levendige pasta met pistache-basilicumpesto
Peinirli-platbrood
Goudgebakken platbrood gevuld met Naxos graviera, gerookte eidooier en truffel
Brood en Dips
Een assortiment van zuurdesembrood en pita’s, geserveerd met huisgemaakte olijfolie en smeersels
Miso-geglazuurde kabeljauw
Tender cod with a caramelized miso glaze, creamy fennel velouté and a refreshing citrus nage
Plakkerige citroen geroosterde kip
Halve kippendijen met een kleverige citroenglazuur, kruidengeroosterde krieltjes en geblakerde cherrytomaatje
Anticucho-stijl rundvlees spiesjes
Gerookte Black Angus-rundvleesspiesjes (250g) geserveerd met romige auberginepuree, knapperige knoflookchips en aji panka
Varkensvlees Iberico
Sappig Iberico-varkensvlees geserveerd met aardappelterrine, charres prei en een fluweelzacht Liaison-schuim
Kaasplankje
Een selectie van ambachtelijke kazen, wordt geserveerd met tijmhoning, zelfgemaakte vijgenjam en zuurdesemchip
Hapjesschote
Een zorgvuldig samengestelde selectie van assortimenten. Geserveerd met pitachips en kruidenolijfolie
Lavendel Baskische Cheesecake
Traditionele Baskische cheesecake met lavendel en citroen, bedekt met een dunne citroenglazuur