
GRIEKSE SALADE
Een moderne variant op de klassieker met tomaten, olijven, romige feta, gefrituurde kappertjes en ingelegde uien

BRUSCHETTA
3 stuks van brood met basilicul pesto, tomaat, burrata en rucola

GARNALEN SAGANAKI
Gebakken garnalen gereserveerd met romesco saus, griekse feta en gouda kaas

GOUDA FRIED
Gebakken Goudse kaas geserveerd met gegrilde citroen en zelfgemaakte marmelade

RUNDERCARPACCIO
Dungesneden rundvlees met vijgenbrûlée, Parmezaanse kaas, balsamico, rode wijn glazuur en hazelnoot

OCTOPUSTACO’s
Krokante tacoschelpen gevuld met malse octopus, avocado, gerookte yoghurt en pittige tomaat

HANDGEMAAKT BITTERBALLEN
Langzaam gekookt rundvlees gereserveerd met truffel mayonaise en citroen gel

UITSMIJTER
Drie eieren met Goudse kaas en ham

KIP
Kipfilet met little gem, avocadocrème, zoetzure ui, Caesar dressing en hoisinsaus

TRUFFEL PADDENSTOELEN
met truffelmayonaise, salade, gepocheerd ei, parmezaanse kaas, bearnaisesaus en truffelolie